mandag den 26. april 2010

Sikken en forskrækkelse...jeg har brug for trøst og skulderklap....

Fredag kl. 14,30 fik jeg mit livs værste opringning. Min fars kone ringede og sagde : Din far har det meget meget dårligt. Her skal det siges at da min far aldrig har været syg, vidste jeg at det måtte være noget alvorligt. Jeg spurgte instinktivt om han havde ondt i armene og det sagde hun ja til. Jeg fik sagt, ring efter en ambulance for det er en blodprop i hjertet, sprang i bilen med katastrofeblinkeren i gang 200km i timen ud til min far. Og det syn der mødte mig var et syn  som jeg gerne vil slette fra nethinden. Det vil jeg heller ikke udsætte jer for, men jeg vil gøre historien færdig på den korte måde. Han kom med ambulance og læge til Odense Universitetshospital, fik en ballonudvidelse og overlevede:-) I dag eller i morgen skal han have en ballonudvidelse i den anden siden og så skulle han være klar igen....selvfølgelig efter en rum tid med afslapning m.m. men han er uden mén, og det er godt.
Det var hårdt og jeg kan godt mærke det i hele kroppen, men man er jo heller aldrig klar til at miste sine forældre eller nogen man holder af, så efterreaktionen er vel naturligt nok.
Kortet her er med det lækre Hero arts stempel, som jeg har farvet med farveblyant og kommet glimmermist på, pynet med et par små sommerfugle og gult bånd.
Koret har jeg lavet til min far. Dette maleri har jeg lavet til en kunde som skulle bruge det til en konfirmaionsgave. Jeg har taget et kursus med den amerikanske illustrator Claudine Hellmuth ( hun har også et samarbejde med Ranger) og syntes at jeg ville prøve teknikken af og resultatet er blevet meget tilfredsstillende.:-)

7 kommentarer:

 1. puha, godt både du og din fars kone reagerede så hurtigt, og endnu bedre at din far får det godt igen selvom han skal igennem et par voldsomme operationer

  SvarSlet
 2. Det er bare sådan en oprigning man frygter. Godt at du kunne give et hurtigt råd, og at din far kommer sig fint.

  SvarSlet
 3. Puha. Sikke en forskrækkelse.
  Godt at du reagerede hurtigt.

  Håber I alle kommer ovenpå igen efter sådan en grim oplevelse, - og husk at tage imod den hjælp som "systemet" faktisk yder - også til pårørende.
  Det er vigtigt at tale, og tale sammen om oplevelsen.

  Varme tanker til dig.

  SvarSlet
 4. puha sikke en ubehagelig opringning. håber at han kommer hurtigt oven på igen. Flot kort og flot maleri. jeg har meldt mig som fast følger af din blog, så mig kommer du nok til at høre mere fra :)

  SvarSlet
 5. ps: det var vildt imponerende at du reagerede så hurtigt og holdte hovedet koldt

  SvarSlet
 6. Puha - sikke en grim oplevelse. Og flot at du reagerede som du gjorde. Håber at han kommer ordentlig ovenpå.

  Mvh Sabina

  SvarSlet
 7. For en forferdelig forskrekkelse!

  Jeg er glad han har det godt nå, og håper han komme ordentlig til hektene snart.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails